top of page
Zoeken
  • info818229

Miracles of Music Theater Show

Boeiende presentaties, bijzondere ervaringen en heel veel lekkere muziek – dat is de succesformule van de Miracles of Music Theatershow. Vorig jaar zorgden de professoren Henkjan Honing, Dick Swaab en Erik Scherder voor uitverkochte zalen. Dat moet dit jaar zeker opnieuw lukken met deze totaal nieuwe ‘line-up’.


Inspirerende presentatoren


Prof. dr. Iris Sommer is hoogleraar Psychiatrie en auteur van haar 2e boek ‘De zeven zintuigen’.


Dr. Artur Jaschke  is musicus, neuro-musicoloog én de jongste lector van Nederland.


Zangeres Trijntje Oosterhuis, die uiteraard geen nadere introductie behoeft, zal tijdens de show verder gaan dan alleen een lied zingen en gaat de interactie aan met het publiek.

De moderator van de show is cabaretier en musicus Vincent Bijlo.


Veelzijdig programma

Vanuit nieuwe invalshoeken kijken we in de show naar de invloed van muziek op ons brein, onze gezondheid en vooral ook ons psychisch welzijn. Informatie wordt afgewisseld met livemuziek, interacties met het publiek en een surprise act in elke show. Ook worden er fragmenten vertoond uit twee documentaires die Pim Giel maakte over muziek in de zorg, bij trauma’s, bij geboorte en in operatiekamers.Toegankelijk voor iedereen

Met het project Miracles of Music willen we dat zoveel mogelijk kwetsbare mensen en hun naasten, de wonderbaarlijke kracht van muziek en muziektherapie zelf ervaren en kunnen gebruiken.

Met de hulp van donateurs en sponsors organiseren we gratis Meetings voor o.a. mantelzorgers, en vrijwilligers. Daarnaast is bij iedere show een deel van de kaarten gratis beschikbaar voor mantelzorgers.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page